Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Klantnieuws
Ledenadministratie

Nieuwste Livits-klant is live: FFP!

30 maart 2023

In januari is Federatie Financieel Planners, dé beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners (FFP) gaan werken met Livits. We hebben een Livits backoffice omgeving opgeleverd en een besloten onderdeel voor de leden waarin zij onder meer hun CFP PE-punten bijhouden. Daarmee is de implementatie afgerond. We zijn trots op deze nieuwe samenwerking en natuurlijk ook op het resultaat!

Wat hebben we gedaan?

FFP was op zoek naar een geïntegreerde oplossing voor hun ledenadministratie. We hebben daarom niet alleen het CRM ingericht, maar ook een nieuw ledenportaal gebouwd, de nieuwsbrievenmodule, de bijeenkomstenmodule, API-koppeling met de bestaande website en de Bundeling koppeling ingericht.

Erg belangrijk was het ondersteunen van de Permanente Educatie (PE). FFP kent een uitgebreide PE-regeling en doet als vereniging zelf ook veel aan kennisdeling om dit te ondersteunen. Ook dit onderdeel moest in Livits worden ondergebracht. De punten worden in Livits geregistreerd en berekend en daarnaast kunnen leden punten behalen op het ledenportaal door bijvoorbeeld het lezen van vakartikelen, het beantwoorden van toetsvragen en het bijwonen van webinars. Ook kunnen externe opleiders opleidingen toevoegen en worden door het bijwonen van bijeenkomsten de punten door de opleiders bijgeschreven.

Bijzonder is daarnaast dat FFP ook de Bundeling app inzet en dat deze tegelijk is gelanceerd. Een mooi moment voor de aangesloten CFP-professionals dus! Natuurlijk hebben we gezorgd dat de app is gekoppeld aan Livits.

En nu?

Na de oplevering kijken we in een volgende fase nog naar onder meer een koppeling tussen Livits en de boekhoudomgeving (Exact Online) maar ook een bredere inzet van onze bijeenkomstmodule met online betaling.

Welkom FFP, bedankt voor het vertrouwen en voor de fijne samenwerking tot nu toe!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok