Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Support

Belangrijke wijziging in notificaties voor leden

2 mei 2023

In onze Livits Release van 23 januari zat een belangrijke wijziging over het notificeren van je leden via Kolla, nieuwsbrieven en nieuwsartikelen. We vertellen je graag nog een keer over deze wijziging en waar je op moet letten wanneer je je leden op de juiste manier wil notificeren (of juist niet!).

In de oude situatie werden leden genotificeerd op basis van het e-mailadres dat zij gebruikten in hun siteprofiel. Dit kon wisselen per website. Doordat niet altijd duidelijk was op welke manier leden genotificeerd werden is hierin een verandering gemaakt om dit voor jou en voor je leden eenvoudiger te maken.

Binnen Livits vind je onder de communicatievoorkeur van een persoon nu het veld ‘Digitale nieuwsbrief en notificaties’ terug. Dit veld is niet meer afhankelijk van een website, maar van de algemene instellingen van een persoon.

Door deze wijziging is het eenvoudiger én duidelijker op welk emailadres iemand een notificatie ontvangt.

Om te voorkomen dat er personen ineens geen notificaties meer ontvingen na deze aanpassing hebben we de communicatievoorkeur éénmalig gevuld. Het veld communicatievoorkeur is gevuld met het e-mailadres uit het actieve siteprofiel bij personen waarbij de communicatievoorkeur leeg was.

Let op! Bij het aanmaken van nieuwe personen in het CRM is het voortaan dus belangrijk dat de communicatievoorkeur ingevuld is. Wanneer deze leeg blijft ontvangt een persoon geen notificaties.

Let er daarnaast op dat leden straks de mogelijkheid hebben om hun communicatievoorkeuren via het ledennet aan te passen. Is dit in het ledennet nog niet mogelijk? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden hiervoor met je kunnen bekijken.

Meer weten hierover? Laat het ons weten via support@livits.nl.

Heb je deze belangrijke informatie eerder gemist?

Zorg ervoor dat je via de Livits Connect App op de hoogte blijft van belangrijke informatie bij verstoringen maar ook de 3-wekelijkse Livits Updates. De Connect App kun je als mobiele app gebruiken maar ook als een webapplicatie (zonder installatie).

Nog geen toegang tot de Livits Connect App? Stuur een e-mail naar support@livits.nl en we zorgen dat je hiervoor een login krijgt.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok